MODIG

PowerFashion Trends & Styles - Polyvore

Power to me. Lilla fashion jag.

KRAM!

Sov så gott

Nu är det natti natti för mej. Vill känna mej utvilad tills imorgon då jag ska cykla till skolan, TIDIGT på morgonen. Så tycker det är bäst att vara pigg(gris) så att  man inte somnar på cyklen, haha!
Dröm söta drömar, dröm om godis
KRAM!

Español!

Nu borde jag plugga spanska, men hur som helt fastnade jag framför datorn. Och så känner jag inte behov av att plugga mer än det jag har gjort. Önska mej lycka till!
Mina solglasögon, idag använda till skolan :)
KRAM!

Tvättvett

Tvätt-vett... lär dej rätt sätt... Tvätt-vett... lär dej rätt sätt....
Varför fastnar alltid skol-låtar på hjärnan? Tvätt-vett... Lääääär dej rätt sätt..
KRAM!

I love summer!

I love summer


SOMMARLOV! snart.

Nu är det inte så många dagar i skolan kvar, som tur är. För ett tag sedan var det 19 dagar kvar, och det tror jag det var om man räknar med Tisdagen , så då blir det alltså.. 16 dagar om man räknar med imorgon! Och det är inte mycket!
KRAM!

Myspys

Inatt har jag sovit hos mormor och morfar, och det har varit hur mysigt som helst! Sov länge, god frukost, och gick i pyjamas tills precis innan lunch. Kan det bli bättre?
KRAM!

Supersnaabbt

Åkte jättefort i helgen, förra helgen. 180 km/h.
REKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORD!
KRAM!

Ledigt!

Nu på Torsdag så är det ju Kristi himmel färd,  och lärarna har ju ledigt då också, men inte på Onsdag som vi. Haha! Så imorgon tills dagen efter (Onsdag va?)  ska jag sova hos min kompis, BÄSTA kompis närmare bestämt, och vi ska ha det MYSIGT! Fast lite avundsjuk är jag nog på de som ska åka till Italien.... Ah!
KRAM!

Kwajiär

Nu kom jag precis hem från en konsert med min kör, Proclaimers . Vi hade rioktigt skoj, och vi sjöng i värdens centrum: Östervall. Tror det bor MAX 500 personer där, men det var iallafall 60 personer på våran konsert och det var ju skönt, att det inte bara var mamma, Haha!
KRAM!

Orintering

Idag har jag haft orientering på ett elljus spår och OTROLIGT nog så tappade jag inte bort mej, haha! Som tur var så tag jag och min kompis Rebecka, den lätta banan, och den fixade vi LÄTT !
KRAM!

Grillat!

Nu har jag ätit grillat. Grillat från grillen; Kyckling, fläskfilé, potatissallad, majskolv... MUMS!
KRAM!

Regina Spektor

Jag har vetat ett tag vem Regina Spektor är, har sett alla afficher om det i sommar, hon kommer ju på Arvika festivalen.Men jag har aldrig hört henne. Förrän nu . Och hon är riktigt duktig. Verkligen. Så om jag klarar av att få i hopp penagar, och få tilllåtelse av föräldraran, så ska jag nog gå. Kanske. Förhoppningsvis.
KRAM!

RSS 2.0