Steenis!

Jag har inte bloggat på ett tag kom jag på. Bara sådär.
KRAM!

Survived!

Alla överlevde. Ville bara underrätta er så att ni visste om det. Vem vet vad  som kan hända efter att man har ätit mat lagad av Lina ?

Pita

Nu ska jag vara duktig och laga mat. Pita närmare bestämt. Vi får vara glada om någon överlever måltiden... MOHAHAHAHAHA!
.
.
KRAM!

20 april

Sitter här och skulle kunna somna över det tråkiga vädret. Fattar inte?! Hörde från en lärare att det var på grund av vulkanen på Island som har spytt ut så mycket aska, stoppade ju flygtrafiken och hela tjotaballongen, men den är ju i gång, men man tycker att man borde få tillbaka värmen också! Just nu är det väl knappt plus, och halva (hela?) Befolkningen går runt och fryser.
.
Solen: KOM TILLBAKA!
KRAM!

Macdånalds eller MecDånalds?

En av mitt livs viktigaste frågor.
KRAM!

Lika som bär?

Varför säger man "Lika som bär"? Jag menar, Hjortron och Blåbär är ju inte speciellt lika. Tycker jag.
KRAM!

Sj, Sj

Nu har jag fattat. Det finns massa affischer vid tågstationer, jag såg en sådan på tågstation iallafall, som det står:
"Vad är poängen?" Och så är det Sj-prio kort under. Nu har jag fattat. Man samlar poäng med kortet alltså: Vad är poängen? Man samlar poäng och så står det " Vad är poängen?". Jätteskoj. Det har ni verkligen lyckats med , Sj. Hahaha, jag förstod det faktiskt inte förrän igår, fastän att jag har sett massa sådana. Plötsligt gick ljuset upp för mej!
KRAM!

Solen skiner

Solen skiner, vattnet är blått, och fåglarna sjunger. Också lovade de snö på tv:n.
KRAM!

Hoppla!

KRAM!

Nyshopat!

Don´t stop dreaming
Hittade inte det som jag köpte EXAKT , eller, jo, Conversen, men det andra är liknande.
.
KRAM!Första doppet!

Nu har jag tagit första doppet. I sjön. På riktigt. Det var ju LITE kallt, men, vad gör man inte för... För... öööhm?... Att offra sej så att andra kan doppa sej utan att känna sej ensamma om att ha gjort det såpass tidigt, för det är kallt. Riktigt kallt. Då menar jag inte fis-kallt, utan så kallt så att man är rädd att tårna lossnade. Typ så kallt.
.
KRAM!

Barabambambambaaa!

Jojustde! Jag har biljetter till något nästa Lördag. Inte nu på Lördag asså, utan den 24. Det jag ska gå på kommer bli underbart roligt. KÖRSLAGET! Kommer bli grymt (nöff) kul, ska gå med Far och Kajsa, en kompis i Stockholm.
LÄNGTA!

Tandläkaren

Nu har jag nyss kommit hem från Tandläkaren, och inte nog med att jag blev av med tanden, jag fick något också. Ont! Bedövningen sitter fortfarande i, så det känns en hel del, men, förhoppningsvis överlever jag!
Ska till baka till skolan snart, bör vara där kl. 12.25
KRAM!

TheTajm!

The, The, The! Nyss suttit och myst med en kopp the (Vi hade ett trevligt samtal)
Jag gillar verkligen Chai, har druckit det en gång, men vet inte vart jag hittar det?! Har kollat runt men inte hittat något, skumt.. 
Ska snart ned på stan för att köpa ytterligare mer the, men det som inflyttningspresent till en kompis.
KRAM!

Home, Sweet home.

Hemma. Hemma. Ett riktigt skönt ord, men fortfarande... Vad ska man säga? Skrämmande? Att man trots allt har kommit hem ? Skulle kunnat ha stannat en vecka till, men jag kommer tillbaka. Jag kommer tillbaka (Hahaha, det lät nästan skrämmande)
Varför dog MAMutarna ut? Det fanns inga PAPutar!
KRAM!

9 April

Flower Power!
KRAM!

El Duque

Idag har vi varit på marknad, inte här vi bor, utan en liten bit längre bort, El Duque. Där köpte jag två saker, en sjal och armband. Riktigt söta!
KRAM!

Bilder från gårdagen!

Bilder från Gårdagen!
Hoppbild! Efter femtioelva försök blev det här resultatet !
Och så nu en bild på molnen :D
KRAM!

The MOON

Idag var vi uppe på den stora saken, Teide. Vi var förstås inte ÄNDA uppe men en bra bit upp, jo, det var vi. Om man skulle NÄSTAN ända upp, en kilometer till, kostade det 25 $( Ah, jag menar Euro, men hittade inte den knappen på datorn så det fick bli en annan,  haha) och det var per person och så var man fortfarande 200 meter från toppen så... nej, det var inte värt det. När vi var där uppe, så såg det ut som månlandskap. Flera filmer har faktiskt spelats in där för att det ska se ut som om det är månen, en slags mån-film då asså. Och så tog vi MASSA bilder, typ 300, så jag ska lägga in någon tjusig bild senare..
Flygplans bild, har inte lagt in alla nya än ;)
KRAM!

Teide

Känner mej extra snäll idag, så jag bjuder på en bild från teide( STAVNING ?) Vunkanen här . Tog kort genon flygplansrutan när vi åkte hit, haha ^^

Myysigt :D
KRAM !

JAGÄRFRAMME!

JAGÄRFRAMMEJAGÄRFRAMMEJAGÄRFRAMME!

Var jag otydlig?

JAG ÄR FRAMME!

KRAM!


Nagellack!

Nu har man suttit ute i vårsolen och fixat fötterna; Fotbad, filning och nagellack gör susen. Härligt! Man måste ju vara snygg om tårna när man ska till VÄRMEN. Värme, värme, värme. Teneriffa, Teneriffa, Teneriffa. Here we go!
KRAM! Live, Love, Laugh

Live, Love, Laught
KRAM!

Teneriffa!

JAAA!! BARA två dagar tills vi sticker . Teneriffa. Det ska bli jätte härligt att sola och bada, och komma ifrån allt snöslask här hemma :) Är dock bara borta en vecka, men bättre det än inget!
KRAM!

PÅSK

Idag är det långfredag , vilket jag trodde när jag var liten betydde att dagen var extra låååång, men så är det ju inte,  Jesus dog ju på korset, That´s the reason:)
KRAM!

April, April!

Lurat någon idag ?
KRAM!

Centralshowen 2010

JAG ÄLSKAR CENTRALSHOWEN!
Vi var bäst. Vilken stämning. Alla var jätteduktiga, både på att dansa och sjunga, eller om det var något annat man gjorde. Längtar verkligen tillbaka, och de goda nyheterna är ju att jag får möjlighet att göra det två gånger till! Hade det verkligen underbart, alla som gjorde det underbart borde få en stor fet kram!
TACK!
Har bildbrist..
KRAM !

RSS 2.0